top of page

Anne-Lie Hallkvist

Anne-Lie är koordinator och designer med flera års erfarenhet av arbete i bröllopsbranschen och har genomgått utbildning hos Bröllops Akademin i Stockholm. Hon har även stor erfarenhet av projektledning för evenemang och event.

 

- Design och dekorationer är något som jag alltid har älskat och med min kärlek för planering och struktur så har jag verkligen hittat hem! 

Att planera

Att planera ett bröllop tar mer tid än vad man kan tro och många gånger är det ett heltidsjobb, vilket kan vara svårt att mäkta med samtidigt som man ska hinna med sitt arbete, vänner och familj. Det kan därför vara skönt att kunna överlämna tiden det tar att utforma en design, att leta leverantörer eller att gräva sig fram bland alla de mejl som går fram och tillbaka.

Med en koordinator

Med en koordinator som sköter allt detta får ni mer tid över till det roliga i planeringen och ni kommer att ha gott om energi kvar till att få den där pirriga känslan som bara bubblar inom er på bröllopsdag! 

En känsla som ni sedan bär med er för resten av era liv tillsammans!

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Tusen tack till de fantastiska fotografer som bidragit till de fotografier som visas på hemsidan!

Mathias Cederholm Photography, Hasselströms, Evelinas FotoJosefine Holm Photography, Jakke R Photo, Lena Larsson, Brice Buregeya

bottom of page