26513800_10155536129817772_135905437_o

OM OSS

Hej!
Mitt namn är Anne-Lie Hallkvist och jag driver
Märkbara Bröllop & Tillfällen. Det bästa jag vet är inredning och design och min absoluta favorit är det dukade bordet. Att ställa fram tallrikar på den nystrukna duken, att varsamt ställa varje glas på sin plats och att i lugn och ro vika de sista servetterna, det slår för mig allra högst! 

Ett Bröllop är en händelse du minns för alltid, dagen är fylld med kärlek och glädje. Att jag får äran att dela er som brudpars stora dag tillsammans är något jag är mycket tacksam över och jag är väl medveten över hur stort ansvaret också är! Jag är den som ska uppfylla era önskningar och förväntningar på ert bröllop, därför lägger jag ett stort engagemang i mina uppdrag och är väldigt noggrann med att lyssna in era tankar och visioner.

Tillfällen är allt från företagseventet, butiken, montern eller födelsedagskalaset, där jag hjälper er med att fixa till det där lilla extra! Jag har tidigare erfarenhet av att arbeta i butik, där jag har samlat på mig kunskap om hur man bygger upp en butikslokal och på bästa sätt arrangerar butiksfönstret för att ge kunden bäst förutsättningar till inspiration. Jag har även dekorerat lokaler och montrar under Bröllopsmässan på Grand Hotel i Stockholm.

Ni är mer än välkomna att kontakta mig för ert bröllop eller fest!