26513800_10155536129817772_135905437_o

BRÖLLOP

BRÖLLOPSKOORDINATOR

Bröllopskoordination passar perfekt till de par som vill överlåta det praktiska till någon annan.Vi arbetar tätt ihop under hela planeringen och vi tar tillsammans fram ett koncept som passar er och ert bröllop. Jag håller kontakten med leverantörer, festlokalen m.fl. Hjälper er att ta fram en budget och att hålla den, ja allt för att ni ska kunna slappna av och njuta inför er stora dag.


Pris på offert

BRÖLLOPSDESIGN

Är ni endast ute efter hjälp när det kommer till dukning och dekor? Som bröllopsdesigner hjälper jag er att hitta rätt bland alla stilar och i Pinterest-djungeln. 
Jag skapar efter era önskemål och dekorerar lokalen/vigselplatsen åt er.
Pris på offert

Kontakta mig!


Passar inget av förslagen ovan er, vill ni träffas på ett förutsättningslöst möte eller bara har frågor?

Kontakat mig redan idag så löser vi det!

DAGSKOORDINATOR

Vill ni sköta planeringen helt själva men önskar ha någon som tar över ansvaret under själva bröllopsdagen?
Vi träffas i lagom tid innan bröllopet för överlämning, på dagen finns jag där för att sköta kontakten med leveratörer, era gäster, toastmastern m.fl. På så sätt får ni själva tid till att njuta av hela dagen med vetskap att allt kommer att flyta på som planerat. 


Pris på offert

KONSULTATION BRÖLLOP
 

Vill ni ha hjälp att komma igång med er bröllopsplanering, så kan ni boka in en konsultation med mig.
Vi träffas i ca 2 timmar och jag ger er verktygen till att arbeta fram en budget, hitta leverantörer, lokal, design m.m. Ni får med er checklistor och annat material som ger er en god hjälp under er planering fram till bröllopet.3 500 kr

Lär vår integritetspolicy