26513800_10155536129817772_135905437_o

BRÖLLOP

BRÖLLOPSKOORDINATOR

Bröllopskoordination passar perfekt till de par som vill överlåta det praktiska till någon annan.Vi tätt ihop under hela planeringen och vi tar tillsammans fram ett koncept som passar er och ert bröllop. Jag håller kontakten med leverantörer, festlokalen m.fl. Hjälper er att ta fram en budget och att hålla den, ja allt för att ni ska kunna slappna av och njuta inför er stora dag.


Pris på offert

KONSULTATION BRÖLLOP
 

Vill ni ha hjälp att komma igång med er bröllopsplanering, så kan ni boka in en konsultation med mig. Vi träffas i ca 2 timmar och jag ger er verktygen till att arbeta fram en budget, hitta leverantörer, lokal m.m.


3 000 kr

Kontakta mig!


Passar inget av förslagen ovan er, vill ni träffas på ett förutsättningslöst möte eller bara har frågor?

Kontakat mig redan idag så löser vi det!

BRÖLLOPSDESIGN

Är ni endast ute efter hjälp när det kommer till dukning och dekor? Som bröllopsdesigner hjälper jag er att hitta rätt bland alla stilar och i Pinterest-djungeln. 
Jag skapar efter era önskemål och dekorerar lokalen/vigselplatsen åt er.
Pris på offert

KONSULTATION DESIGN

Vill ni endast ha lite hjälp på traven med tips och idéer så passar en konsultation väldigt bra. Vi träffas på ett möte och går tillsammans igenom era förväntningar, teman, trender, budget m.m. Jag ger er tips på leverantörer och ni sköter sedan planering och utförandet själva.

2 000 kr

Lär vår integritetspolicy