26513800_10155536129817772_135905437_o

BLOGG

Just nu är högsäsongen i full gång och dagarna är fulla av bröllop och kärlek! Jag vill ända passa på att blicka tillbaka till början av juni. När jag tillsammans med ett härligt gäng bröllopskreatörer gjorde en stylad fotografering längs efter vattnet nedanför Westerqwarn i Kolbäck.

Som koordinator och dekoratör i nätverket så stod jag för dukning, styling och planering och jag fick verkligen utlopp för min kreativitet tillsammans med dessa härliga människor! 

Alla fotona är tagna av fotografen Mathias Cederholm!

Blommorna har min vän och kollega Ulrika på Remne Blomsterdesign gjort och det fantastiskt vackra trycksakerna som designats speciellt för vår fotografering står Anna Göran Design för.

Stolar och inredningsdetaljer fick vi låna av Sara som driver företaget Dukat Till Fest där hon hyr ut porslin m.m. till bröllop och fest. Hon driver även en liten mysig butik ute på landet, Butiken i löth. Åk förbi och titta in där någon dag om ni inte redan gjort det!

Hår och Makeup har fina Frida på Fair By Frida gjort och kläderna kommer från Ursulas Fest och Bröllopskläder!

Slutligen tusen tack till det vackra paret Marie och Christian som ställde upp som modeller!
Jag hoppas att ni inspireras av dessa fotograferingar lika mycket som jag gör, lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker!

 


Par sökes till fotografering!

The Wedding Network Sweden söker ett par i åldrarna 25-35 år som vill ställa upp på en stylad fotografering den 4 juni! Fotograferingen kommer att äga rum utanför Västerås.

Kontakta mig på info@markbarabrollop.se om ni är det par som vi söker eller vill tipsa om en vän!

.

I söndags så var det The Wedding Network Swedens första bröllopsmässa och den arrangerades på Westerqwarn i Kolbäck. Det blev en riktigt lyckad mässa och jag är så glad och upprymd efter alla härliga möten med blivande brudpar och deras nära!

Nedan så ser ni bilder från mässan och den dukning och de dekorationer som jag och Remne Blomsterdesign gjorde tillsammans. 

Fotograf: Mathias Cederholm Photography
 

Den 28 januari anordnar The Wedding Network en bröllopsmässa hos Westerqwarn i Kolbäck, Hallstahammar.

Det är fri entré och mellan kl. 12-16 kan ni träffa alla nätverkets medlemmar och flera andra utställare inom bröllopsbranschen. Ni kommer även att kunna strosa runt i en vacker qwarnmiljö och sitt gärna ner för lunch i en utav Westerqwarns mysiga matsalar!

Jag hoppas verkligen att ni vill kommer för att få inspiration och prata bröllop med mig och alla andra härliga utställare!

Här hittar ni mer info och uppdateringar om mässan, bröllopsmässa.
Här hittar ni till bröllopsmässans lokaler, Westerqwarn.

Här hittar ni hemsidan till, The wedding Network, Sweden.


 

Jag är så glad att äntligen kunna berätta att 
Märkbara Bröllop & Tillfällen är en utav medlemmarna i det nystartade nätverket för bröllopsleverantörer i Mälardalen! Nätverket vänder sig till brudpar som enkelt vill hitta bra och seriösa leverantörer till sitt bröllop. Jag kommer att vara nätverkets bröllopsdesigner och koordinator, men ni hittar även fotograf, florist, personal, catering, lokal, Make-up m.fl.

Kolla gärna in hemsidan
www.weddingnetwork.se 

 

En bukett blommor i sin enkelhet från Remne Blomsterdesign. 

Temat gick i den lantliga stilen med detaljer som kryddor, vete och kork. 

Brudparet bakade och lagade all mat själva och allt var väl utmärkt med dessa champagnekorkar på ett vackert buffébord!

Gästbok gjord av klossarna från de gamla välbekanta spelet Jenga, där varje gäst fick skriva en hälsning till brudparet på en kloss och bygga tornet uppåt.


I helgen var det återigen dags att fira kärleken med ett bröllop! Vigseln ägde rum i Badelunda Kyrka som ligger en kort bit utanför Västerås och festen var precis intill i den gamla Kyrkskolan från 1800-talet.
Det speciella med detta bröllop för mig var att jag inte bara fick arbeta med det bästa jag vet, utan även uppleva kärleken mellan min underbara vän Malin och hennes fina man Björn. Självklart är det speciellt för mig att få hjälpa alla mina brudpar med planering och dekorering, men det är så klart något alldeles extra speciellt att få göra det till en nära vän! 

Malin och Björn hade redan från början en ganska stark bild av vad för slags tema de ville ha på dekorationerna och vilken känsla de ville uppnå. De både älskar natur och känner sig mer bekväma med lite mer rustika detaljerna än det där sockersöta och de ville absolut inte att det skulle kännas för strikt eller stelt. Däremot så ville de ha hjälp och stöttning genom planeringsprocessen och längs vägen när frågorna dyker upp. Jag fanns där under hela processen för att ge råd om de olika stilarna, för att kunna svara på de frågor om allt från inbjudningskort, detaljer i dukningen, kontakt till olika leverantörer m.m. samt att jag fanns till hands på plats innan och under bröllopet.

 

Den 17 juni arrangerades det för mig det största bröllopet hittills med 130 gäster, där jag var ansvarig för alla dekorationer utomhus som inomhus. 
Brudparet var svenskt/amerikanskt och gästerna kom från flertalet länder runt om i världen. Det var mycket spännande att få sätta sig in djupare i de amerikanska traditionerna samtidigt som hela bröllopet skulle belysa Sverige och våra traditioner. Till exempel så var alla bord både numrerade och namngivna med svenska landskap och självklart skulle det skålas under middagen med snaps. Men vad passar ändå bättre att få visa upp vår svenska historia än på Tidö Slott, ett slott som ligger ca 1 mil utanför centrala Västerås. Tidö har anor från 1600-talet och festsalarna är stora och pampiga. Det var en riktig fröjd att få vara ansvarig för dekorationerna både ute på borggården och inne i slottet. Ett riktigt sagobröllop!

Under dagen fick jag sällskap av dessa härliga kollegor i branchen!
Blommor: Remne Blomsterdesign
Fotograf: Mathias Cederholm
Eventansvarig: Reuterstig Möten & Event


(Det ni ser på bilderna är antingen inköpt eller hyrt genom leverantörer, är ni intresserade av något på bilderna så hör av dig så hjälper jag dig gärna!)

Med glada och något lättade leenden från mig och Ulrika (floristen) så hoppas jag att ni har fått gott om inspiration och passar även på att tacka för att ni har tittat in! 

Välkomna tillbaka!


 

Mitt under äppelträdet utanför Sevalla dukade jag upp en härlig och somrig trädgårdsdukning som inspiration för er som går i giftastankar.
Med enkla medel skapades känslan av en avslappnad och casual dukning men som så klart fortfarande skulle andas fest och flärd!
Det mest fantastiska med att duka upp middagen i trädgården eller utomhus är just att ni kommer närmare naturen och dess djur. Som ni ser så fick jag en påhälsning av både en fjäril och en humla på bilderna nedan!
De vackra blommorna är gjord av vår samarbetspartner Ulrika Remne på Remne Blomsterdesign.